Toiseen sovellukseen vaihtaminen

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Suorita ohjattu siirtotoiminto napsauttamalla Seuraava-painiketta. Ohjattu siirtotoiminto asentaa sovelluksen, joka vastaa syötettyä aktivointikoodia (Kaspersky Standard tai Kaspersky Plus).

Jos Kaspersky-sovelluksen tilauksesi ei ole vielä vanhentunut, voit käyttää Kaspersky-sovelluksen aktivointikoodia toisella tietokoneella.

Jos haluat peruuttaa siirtymisen Kaspersky Standardiin tai Kaspersky Plus -ohjelmaan, napsauta Peruuta-linkkiä.

Peruuta